Remote / 24-40 uur / €3250-€4000 / vaste dienst of ZZP

Vacature:

Funnel Specialist

Weet jij alles over alle verschillende soorten leadgeneratie funnels, landingspagina's en conversie-optimalisatie? En weet je ook hoe je succesvolle campagnes runt op Meta en andere platformen?


Bij Funnel Labs help je ondernemers met het bouwen van een eigen funnel en advertentiecampagnes op Meta. Denk aan coaches, therapeuten, fotografen, maar ook winkels, meubelmakers en beautysalons. Dit zijn vaak startende ondernemers die dolgraag willen groeien met hun bedrijf en de skill ook zelf willen leren.


Jij krijgt een eigen klantenportfolio van +-15 klanten (afhankelijk van je werkuren) en coacht en begeleid ze in wekelijkse 1-op-1 Zoom-calls naar een succesvolle funnel met advertentiecampagnes.


Je kunt overal ter wereld werken. Opleiding is absoluut niet vereist, wij hechten vooral veel waarde aan praktijkervaring. Zouden wij een match kunnen zijn? Kom in contact via de knop hieronder!

Je kunt ons ook mailen op sollicitaties@funnel-labs.nl

Een willekeurige dag bij Funnel Labs

Maandag begint jouw dag met de wekelijkse meeting waar alle (10) coaches en top marketeers bij elkaar komen. Welke funnels en leadstrategieën slaan als een malle aan? Hoe gaat het met de klanten, zijn er mooie nieuwe succesverhalen? We bespreken ook alle cijfers en de richting die we op gaan met Funnel Labs zelf.


Na deze call zit een ambiteuze ondernemer op jou te wachten, een van de klanten uit jouw portfolio: een eigenaresse van een verloskundigepraktijk. Om 10:00 stipt zit ze voor je klaar om door jou begeleid en gecoached te worden op haar funnel en advertentiecampagnes. Je geeft feedback op de advertentiescripts die ze heeft gemaakt, je maakt een gezellig praatje en sluit af met tips en concrete to-do's voor aankomende week: het bouwen van een landingspagina. Dit mag de klant zelf gaan uitvoeren komende week. Je leert de klant namelijk zelf een funnel bouwen: jouw kennis is hun succes! Je sluit met een blij en voldaan gevoel de call af, want je weet dat jouw hulp mega impact gaat maken op haar bedrijf en persoonlijke leven.


De rest van de dag staan er nog 3 leuke klantsessies op de planning, waaronder een strategiegesprek. Er is een nieuwe klant ingestapt en in deze eerste sessie ga jij met deze super leuke ondernemer een killer strategie bedenken. Dit leg je voor en samen maak je een concreet plan voor de komende tijd.


Naast de calls check je Discord waar je met iedere klant een chatkanaal hebt, om zo ook tussen de calls te helpen bij hun vragen. Daarna heb je nog een uur gepland om in de advertentiecampagnes van Funnel Labs zelf te duiken: gaan we het doel van 100 leads deze week halen? Moeten er nog nieuwe creatives komen om mee te testen? Je zoekt je collega's op via Slack over de nieuwste resultaten en om je nieuwe plannen te delen. Daarna sluit je tevreden je werk af...

Salaris

Op basis van ervaring zit jouw loon op basis van fulltime 40 uur tussen de 3250 en 4000. Jij krijgt hiernaast 18% boven op je loon als vakantiegelden. Dit mag en kan je elke maand gewoon laten uitbetalen, of niet... dan kan je dat ook sparen. Je salaris is ook afhankelijk van het aantal gemaakte uren: je krijgt een minimum en maximum range en bent flexibel om dit naar eigen wens en workload in te delen. Er is altijd genoeg te doen, dus maak je alvast geen zorgen dat je niet aan je 'uren' komt. Jij bepaalt! Wij betalen.

Werkuren en tijden

Het fijne om met ons aan de slag te gaan is dat jij vrij bent om te bepalen wanneer je werkt en in zekere zin hoeveel uren je maakt. Jij krijgt van ons een range qua uren, als je hier tussen zit vinden wij dat top! Stel we spreken 24-40 af... jij maakt de ene week 26 uur en pakt de rest vrij, maar de daarop volgende weken ligt de focus op een aantal belangrijke projecten en komt je gemiddelde werkweek uit op 38 uren. Je werkt immers met ons, maar jij bent vooral zelf de belangrijkste schakel in je leven. Wij hebben niets voor niets het motto 'verantwoordelijkheid geeft vrijheid', zolang jij zorgt dat jouw klantenportfolio happy is en je projecten goed lopen, heb je alle vrijheid om je werkritme en -uren in te delen naar hoe jij graag werkt.

Remote werken

Ja, joh! Gewoon je laptop open klappen... goed internet, een fatsoenlijke achtergrond, goed licht, rug recht en een glimlach... Combineer dat met jouw ervaring, skills en enthousiaste houding en je mag overal te wereld werken. Een groot deel van ons team werkt en woont nu ook in het buitenland, geen probleem! Wij hebben wel een kantoor in Eindhoven, dus mocht je in de buurt wonen, dan zouden we het leuk vinden om regelmatig elkaar de fysieke hand te schudden of lekker samen te lunchen of dineren!

Wanneer kan ik starten?

We zijn doorlopend op zoek naar nieuwe Funnel Specialisten. Dit is dus ook een vacature die altijd open staat. Het is afhankelijk van de drukte of en wanneer er weer behoefte is aan uitbreiding van het team. Voor je beeldvorming: in het eerste half jaar van 2024 zijn er 7 nieuwe funnel specialisten gestart bij Funnel Labs, dus we groeien hard!

Certified Funnel Labs Coach

Jij wordt binnen 2 weken helemaal klaargestoomd om jouw eigen klantenportfolio te draaien: we leiden jouw op als certified Funnel Labs Coach. Daarna word jij als top marketeer door de beste marketeers van Nederland (en internationaal, we zitten bijv. in een mentorship van Ben Heath) verder opgeleid en gecoached.

Ik mis wat ervaring...

Klikken en reageren op onze korte vragenlijst is gratis en nooit geschoten is sowieso altijd mis. Dus gewoon doen! We groeien hard, dus wij zoeken regelmatig ook andere experts en coaches. Wellicht zit er later alsnog een match in. Sowieso reageren als je een top marketeer (bijvoorbeeld: TikTok Ads speciliast) bent en je dit verder wel aanspreekt. Je weet immers nooit hoe een koe een haas vangt.

Wat zijn mijn verantwoordelijkheden?

Jij begeleid X aantal klanten, afhankelijk van het aantal uur dat je werkt. Jij zorgt ervoor dat zij met een lach strategisch goed geholpen worden. Soms zit je zelf achter de knoppen als je merkt dat een klant een poos blijft hangen bij de landingspagina's maken, maar voornamelijk laat je de klant zelf het werk doen. Ze willen het immers zelf leren. Jij bent de belangrijkste schakel tussen hen en succes. Succes met lage leadkosten voor de klant - en ook voor onze campagnes natuurlijk ;) - in combinatie met een duurzame strategie en belegeiding waar je u tegen zegt. Zo creëren we een triple win. Wij weten dat onze klanten A-kwaliteit gecoached worden. Dit maakt jou blij want je verandert en transformeert businesses en levens. Niet alleen van jouw eigen klanten maar ook die van jezelf: jouw geluk en ontwikkeling staat naast onze klanten op 1!


Naast het beheren van je klantportfolio help je Funnel Labs met onze eigen marketing en leadgeneratie en denk je hierin strategisch mee. Je maakt tactische plannen voor de komende tijd en voert deze samen met het team uit. Jouw verantwoordelijkheid en target is bijvoorbeeld 200 leads via Meta.

Collega's

Het team van Funnel Labs telt inmiddels 18 toppers! Meerdere top marketeers, coaches, strategen en experts zorgen er elke dag voor dat we op jaarbasis duizenden ondernemers helpen om beter te worden in online marketing.

Wat voort soort ervaring heb ik nodig?

Wij zoeken een all-round Funnel Specialist die ruime ervaring heeft met onder andere:


- Funnels uitdenken en bouwen

- Adverteren op Instagram en Facebook (Meta)

- Landingspagina's bouwen of websitebuilders in het algemeen

- A/B testen

- E-mailmarketing

- Converterende copy schrijven


Verder is het ook top als jij:

- Al veel werkt met online tools en dit snel leert begrijpen

- Kennis hebt van andere platformen zoals Google Ads/LinkedIn/Pinterest etc

- Kunt automatiseren met bijvoorbeeld Zapier


Wie zijn jullie klanten?

Voornamelijk zelfstandige ondernemers maar regelmatig ook de middelgrote bedrijven met een team. Dus geen corporates of andere internationals o.i.d. Voornamelijk ondernemers met een droom. Ze zijn super goed in hun eigen vak, willen hier meer mensen (klanten) mee helpen maar beheersen het marketing spelletje nog niet voldoende om naar het volgende level te gaan. Jij gaat daarbij helpen! Omdat wij louter en alleen maatwerk leveren en al honderden ondernemers hebben geholpen, kunnen we bijna alle branches helpen, van een afvalcoach, tot een beautysalon tot een zonnepanelen installateur.

© 2024 Funnel Labs